ING Vysya Bank - KALIKIRI branch details

Bank ING Vysya Bank
Branch KALIKIRI
IFSC Code VYSA0003100
MICR Code 517064622
SWIFT Code
Address
ING Vysya Bank
6-42, T.B.ROAD, KALIKIRI - 517234
CHITTOOR, Andhra Pradesh
517234